Hånd og fodaftryk på lærred

Maleri til aftryk FØR selve aftrykket er sat (til dreng)

Maleri til aftryk FØR aftryk (pige)

Maleri MED aftrykket kunden har lavet! (Dreng)

Maleri MED kundens aftryk (pige)

Nyt! En af mine gode kunder gav mig en fantastisk ide (tusind tak skal du have!) det er at få dit barns fod eller hånd-aftryk på et lærred!

Jeg maler baggrunden efter dit eget ønske, kunden som gav mig ideen fandt på, at jeg skulle male en mudderpøl med græs, isekter og dyr. Og den får du sammen med maling til aftrykket du selv skal lave med dit barn (A-mærket maling) samt lak til lakering efter aftrykket er tørt.

Prisen er afhængig af lærredsstørrelse, kig under "Priser".

Den første som blev lavet er lavet på en 30x30 cm!( En 30x30cm koster 600kr inkl.moms og bidrag/ekls.porto(kan afhentes) Størrelsen afhænger af barnets aftryksstørrelse, og hvilket motiv du ønsker som baggrund, og det er helt op til dig hva det skal være!

Du bestemmer også hvilken farve aftrykket skal have!

Da maleriet er for-lakeret kan du sagtens tørre aftrykket rent med fugtig klud og starte forfra,hvis du ikke synes det blev pænt, du får farve nok med til evt.fejl samt info om fremgangsmåden.

Har du eventuelt spørgsmål kan du ringe i åbningstiden eller maile:
rumlerille@hotmail.com

Tlf: 60 46 86 27   (Mel: 08-12 og 16-21 alle dage)

(Da siden er under opbygning mangler der stadig fotos af det færdige produkt, maleriet du ser er FØR kunden satte fodaftryk af sit barn)Kommer snart)

Knus Anne-Kristine

Ps. Det er en god dåbsgave-ide!!!

Pps. Tusind tak for ideen!
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE