Julekort og priser

Her er malerier som bliver trykt på kort, men der er først exempel på selve kortet efter bestilling,da jeg som sagt ikke bestiller før der er bestilt af jer! Der kommer i bunden til at stå "www.rumlerille.dk" med bitte bitte i rød, ligesom de andre kort dog meget mindre bogstaver!

Under redigering!! Eftersom jeg har haft for travlt til at redigere i et år(flovt) så skal I vide at der i år ikke er "nye"julekort,. det vil sige ikke nyt design, men der er stadig julekort til salg m samme design, men i år skal disse bestilles på forhånd og betales 25% på forhånd som bliver fratraukket ved købet, og årsagen er dsv at en kunde sidste år "glemte" at betale for 150 stks julekort, så det gik udover de formål jeg/vi støtter og det ønsker jeg ikke. Og derfor må man bestille på forhånd, og jeg bestiller dem alle på een gang, så I skulle få kortene senest d.5/12-15, for leveringen af kortene er faktisk det dyreste og ved at gøre dette kan jeg/vi give flere penge til velgørende formål! Og jeg vil give jer selv lov til at vælge hvilke af de formål jeg allerede støtter, som I ønsker at støtte!
 Dvs:
1.danske børnehjemsbørn (har to børnehjem som støttes i år)

2. Dyrefondet/WWF/Ingers kattehjem/natur fredninssforeningen/(I bestmmer hvilke af de 4 dyre-fonde jeg støtter)

3.Husforbi

4.En person som er hjemløs(han vil helst gerne være anonym) Men han er en hårdtarbejdende mand som står og sælger husfobi HVERT ENESTE DAG UANSET VEJR! og han har en hund som han kun kommer med når han skal handel ind, og han har tæppet til den og har en vogn så den dækkes og passes på, og jeg har ofte set ham bruge penge på hunden så dem fik det gode foder samt snack, og derefter tager han hunden et sted hen(?) og så kommer han tilbage og står dagligt på sit trofaste sted to gange om dagen uanset hvilken vejr det er, og han har stået der i nu 3 år. Han er aldrig fuld, spiser en is om sommeren og kaffe om vinteren i ny og næ, og når jeg har overskud i firmaet hvilket ikke er meget el tit,men det ryger udover de andre formål jeg/vi støtter hver eneste måned,får han i son krukke som han står med, og han får lov til at beholde sin husfobi-avis! Jeg er så benovet over hans ihærdighed og hans integritet. Han er hjemløs, men uanset hvordan vejret er, hilser han venlig på alt og alle, passer altid på min vovse, han er velig mod alle og ligesom golk der arbejder 8-17 dagligt,gør han det samme, under hårde vilkår, og jeg ser op til ham og jeg vil gøre mit for at denne mand og hans dejlige hund får en fantastisk jul! Så vil I støtte ham, vil overskuddet gå til ham!

I bestemmer udfra de 4 steder jeg støtter, hvem der skal have overskuddet ubeskåret i år! 


Siden her er under redigering til ?????. men I kan maile til mig på: rumlerille@hotmail.com og spørge mht julekort.

Al overskud fra salget af julekort går ubeskåret til flere gode formål!

1 alm kort       6kr     og 10stks for 40kr
1 stort kort    12kr    og 10 stks for 75kr
Priserne er sat pænt ned i forhold til sidste år,da det bliver billigere at bestille for mig,eftersom jeg kun bestiller pr forudbestilling og alle på een gang,ergor kun 1 leveringspris(forhåbdentligt)

(Priserne kan ændre sig,afhængig af  hvor mange kort der bliver solgt, jo flere der bliver solgt,desto billigere bliver det)

OBS: Børnehjem og andre velgørende (inkl.kirker,spejder,moskeer oa) formål får priserne en gros, så kan I selv videresælge dem så I får et overskud efter eget valg, mail til mig og jeg fortæller Jer/dig hvad prisen er en gros og hvordan vi gør! 

Alle kort er inkl.konvolut,bidrag og moms, eksl.porto (kan afhentes)
OBS: Selve kortene kommer til at se lille smule anderledes ud end på foto, men jeg lægger snarest foto ind!


Men der kommer meget mere info, og I kan ogå kigge på facebooksiden  (anne-kristine wittendorff kristensen)

I kan ringe mel 07-12  og  16-21  på: 42374527  (el sms/mail)


Vær venligst tålmodig, så kommer der flere info!
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE