Fotoalbum

"Cilles dåb" Her fik jeg foto af kirken, og kort beskrivelse af de personer som skulle med på portrættet, Ydeligere fik jeg at vide kunden ville have danske dyr på maleriet.

"Sundholm" Her fik jeg foto af hovedpersonen samt af Sundholm. Skal man have en bygning/kirke i baggrunden anbefaler jeg et lærred på mindst 40x50 cm.

"Sundholm" her er et nærbillede af hovedpersonen Bent, som står i midten med gråt hår.

"Prebens børn" Kunden ville give en gave til souchefen som skulle holde op, her fik jeg foto af børnehjemmet og Preben. Maleriet skulle vise hvordan Preben altid hyggede sig med børnene.

"Husum Vold Kirke" Dette er den lokale kirke, og da de altid har været hjælpsomme, ville jeg gerne give dem en gave.

"Ida´s Dåb" Kunden ville have lidt mere utraditonelt dåbsmaleri. Der skulle være en kirke i baggrunden, men kunden ønskede at det skulle vise personerne fra dåbsfesten og at det skulle være efterår. Jeg vil anbefale at hvis der skal være mange personer med på maleriet, at man bestiller lærred på mindst 50x60cm, for at det bliver pænt.

"Vox Absona I" En gave fra koret til dirigenten som skulle stoppe, og kunderne her ønskede at gruppe-billede med deres krike i baggrunden. (senere kommer der foto af nr to maleri jeg skulle lave af det samme kor, dog til en anden dirigent)

"Vox Absona I" Nærbillede af personerne. Jeg fik beskrevet alle personerne, ingen fotos. Kun foto af kirken.

"Vox-Absona-koret" Her ses et foto af koret, som jeg tog, da jeg besøgte dem EFTER at have malet. Det var morsomt at se hvor tæt jeg havde ramt, især dirigenten Stefán.

"Ove og Toves Bryllup" Her ønskede kunden at jeg på maleriet skulle fortælle en lille historie om brudeparret. Det var faktisk noget af en opgave, da der skulle være både en kirke, Susåen,familien,æsler,sne m.m. på maleriet. Faktisk skulle der også have været en moské, men det måtte jeg altså fravælge,hehe.

"Isabellas Datter" Her ville kunden have et lille portræt af hendes datter som fyldte år, som illustrer datteren som går på vandretur i skoven. Når det kun drejer sig om een person, kan man godt bruge et lærred på 18x24 cm.

"Alvida" samme kunde igen som ville have et portræt af barnebarnet i en blomstereng.

"Jens´familietur" Her var det en bedstefar som ville have et potræt af sin lille familie. Kunden fortalte mig at han holder meget af at køre på motorcykel, og derfor ønskede at have sidevogn med familien i.

"Afdeling Midten I" Dette illustrer børnene på en afdeling som tit tager på ture. Jeg fik en masse stemningsbilleder af deres ture, hvor jeg fik lov til at vælge dem ud der passede. Børnene skulle være "anonyme" da der er ofte et skift at børn på div. hjem, men stadigvæk kan mange af børnene genkende sig selv på malerierne.

"Afdeling Midten II" Humlen er at uanset hvilke børn der kommer på hjemmet, føler at de er med i malerierne. Og det er de skam også!

"Ambualtoriet" Endnu et "klasse-portæt" Det er portræt af kollegaerne samt nogle børn. Jeg anbefaler at man bruger en 50x60cm og opefter,hvis man ønsker et "klasse-billede"

"Livet på gården" Kunden ville have et portræt af ham selv og hans hustru, og han forklarede lidt om de dyr der findes på gården samt hvilke blomster er hans yndlingsblomster. (Mælkebøtte,kornblomst og tusindfryd) jeg fik ingen fotos, da kunden ønskede jeg malede pr intuition. Her i uge 28 finder jeg ud af hvorvidt det ligner disse personer, meget spændende!

"Kazumis Universe" En morsdags gave til min mor. Min mor tror at verdenen drejer rundt om hende, og derfor lavede jeg et potræt der viser dette, samt hendes smøger,haha

"Anonym" Kunden ønskede et portæt af hende selv, i denne situation.

"Lina of Sulejma" Kunden ønskede et maleri af hendes dejlige kæledyr. På næste billede vil du se hvordan hunden ser ud i virkeligheden.

og her er så Lina.....dejlig hund,ikk?

"Linas hvalpe" Da kunden havde bestlit mange malerier hos mig, synes jeg at det var på sin plads at lave en lille gave, og da Lina fødte hvalpe i mellemtiden, måtte jeg simpelthen male disse dejlige vovser.

"Nyhavn I følge Rumlerille". Ja, det er jo et portræt af Nyhavn som jeg ser det. Dette er et a la carte maleri, det vil sige at der er brugt over 100timer på det.

"Hundenes frokosttime" En meget hunde-glad kunde ville gerne have et maleri med hunde, men hun havde set et andet maleri jeg havde lavet med katte, og sprugte om jeg ikke i stedet kunne lave den med hunde, og jo, det ville jeg da godt.

"Drengen som ville være lokomotiv-fører" Kunde ville give en gave til sin nevø, der viser den lille dreng få sin drøm i opfyldese.

"Nures Ark" Kunden ønskede dyr og børn på en ark....! Der er mange versioner af ark/skibe med dyr, da jeg elsker at male dem.

"Arken IV" Kunden ønskede noahs ark til sin ufødte søn.- Jeg har ladet skiltet være blank, så kunden selv kan udfylde det, når drengen engang er født og navngivet. Held og lykke til!

"Rinderwahnsinn" En tysk kunde som er vilde med køer!

"Svanesøen" En gave fra en bedstemor og da pigen elsker ballet og svanesøen, skulle det selfølgeligt illustrere dette.

"Vores fantastiske planeter" Den samme bedstemor ville også have maleri til sit andet barnebarn, som skulle illustrere vores planeter som skulle være helt korrekte,da den lille knægt på blot 4år kan alle planeterne....Og nu kan jeg dem også,hehe

"Vores fantastiske planeter" Et nærbillede. Her har jeg brugt strukturpasta så drgen kan røre og føle hvordan alle planterne føles forskelligt.

"Hos familien Andersen" 40x50 cm (Her ønskede kunden bare at få et portræt af huset, og ikke af familien, dog har jeg valgt at gemme sønnen bag en rude, og naboens struds stikker hovedet ind)

"Rindum kirke" 40x50 cm Bestillingsarbejde. Her ses Rindum kirke (Ringkøbing) hvor der er masse af mennesker samt deres præst og kirke-medhjælper.

"Voldparken børnehave" gave til min datters børnehave. Et portræt af haven med alle børnene. 40x50cm

"Hjerterum" 40x50 cm, bestillingarbejde /solgt

"Eiffel" 80x80 cm Bestillingsarbejde

"Kahytten i øst og vest" 50x60 cm Bestillingsarbejde/Solgt

"Sofias Dåb" 40x40 cm Bestillingsarbejde/Solgt

Lottes Maleri" 50x60 cm Bestillingarbejde/solgt

"Valdemar" 50x60 cm Bestillingsarbejde/solgt Kunden ønskede her et maleri af dengang Danmark fik sit Dannebro,slaget ved lydinesse.

"Dengang på Frederikshøj" 50x60 cm Bestillingsarbejde/solgt Et portræt af en gammelskole til en elevfest jubilæum, og jeg illustrerer hvordan de måske så ud dengang?

"Kojan" 50x60 cm Bestillingsmaleri/solgt Kunden ville have illustreret sin familie i Sverige med de dyr og planter de omgiver sig med.

"En dag på Æbleskivegyden" 60x80 cm (Solgt/bestillingsarbejde)

"Klippen" 60x80 cm (Ikke til salg)

"Ved bagindgangen, Staden" 50x150 cm Solgt

"Torvegade, Christianshavn" 50x100 cm Solgt

"Wabba be" 40x50cm Solgt

"Wanna be" 40x50 cm solgt

"Udringningen" 50x60 cm Solgt

"En helt almindelig dag på Thoravej" 50x60 cm Gave

"Lina´s hvalpe" 30x30cm Solgt

"Foran Christiansborg" 50x60 cm Solgt

"Dåb på Hususm Vold kirke" 40x50 cm Solgt

"Eurythmics" 30x30 cm Pris: 550 kr

"Michael Jackson/BAD" 30x30 cm Pris: 550 kr

"Once in Alaska" 60x80 cm Bestillingsmaleri/solgt

"Vor Frelser Kirke" 80x120 cm Bestillingsarbejde/solgt

"Gerlev Kro" 40x50 cm Bestillingsarbejde/solgt

"Lærkes Dåb" 40x50 cm Besillingsarbjde/solgt

"Familien B.Knudsen" 40x50 cm Bestillingsmaleri/solgt

"Sayonara Okasan" (Farvel mor) Maleri dedikeret til min mor, gave til min søster 60x60cm

""Det vi holder af" 50x60 cm Bestillingsmaleri/solgt

"Wildes verden" 60x80 cm bestllingsarbejde

På denne side ser du malerier som er lavet pr. bestilling. Nogle af dem er portrætter, mens andre er malerier som er malet efter kundens eget ønske.

Når man bestllier fx. portrætter, så husk at jeg maler på den både som jeg nu gør, det er ikke almindelige portrætter jeg maler, men en sjov,glad og anderledes portæt.

Kig på de nedstående fotos og se hvilke der passer dig bedst. På hver af billederne er der en lille forklaring på kundens ønsker, og hvordan jeg løser opgaverne.

Priserne er de samme som de øvrige malerier, se evt. under priser, link:
 
www.rumlerille.dk/3265211


Hvordan du får malet et portræt-maleri:

Først emailer du til mig, hvilke personer og evt baggrund du kunne tænke dig. Og evt hvilke farve-nuacner du har i tankerne.

Jeg får så enten en god beskrivelse af personerne eller et foto. Samt foto af den bygning som evt skal være i baggrunden.

Og vi kan så aftale hvor lang tid der går tild et er færdigt.

Hvis du kigger på billederne for neden, er der på hver af den en beskrivelse af maleriet samt kundens ønsker. Så får du en fornemmesle for,hvordan vi samarbejder og hvad du rent faktisk får for pengene.

Har du ydeligere spørgsmål kan du emaile/ringe el sme. Se evt under bestlling:

mail@rumlerille.dk

For japanese or english version, please go to: www.gatagata.dk
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE