Fotoalbum

Ny kobber-farve. Den er meget flydende, men efter flere strøj ser den fantatisk ud.

Her er bronze og guld farve. Da farverne er meget tykke, vil farverne lægge sig som en slags tæppe på lærredet, hvilket er ret flot. (Kan fortyndes)

Til højre kan man se metallic som kan blandes op med alle farver. Fx hvis den blandes op med blå bliver det metallic blå (Jeg bruger det meget i mine malerier) Til venstre er det en almindelig sølv farve, som er mere grålig end metallicén.

Dette er så de nyeste farver, neon. Her på billedet har jeg blandet det op med struktur-gel, for man bedre kan se de skrigende farer. Det skal nævnes at disse farver ikke er miljøvenlige som øvrige malerier jeg bruger

Dette er iriserende medium, ikke en egentlig farve. Den kan både blandes op i selve malingen (se den røde baggrund) eller lægge det på farven efter den er tør, og den vil give en opal-lignede overflade, utrolig utrolig flot.

Her er en perlemors farve, som er noget tyndere end mediummet. Fx er den fin på snelandskaber m.m. Giver en let og flot glans.

Her er glimmerfarve. Th i rød og tv i venstre. Det er faktisk sølvglimmer som er blandet op i guld og rød. Kan blandes op i andre dog klare farver.

Th ses så selve sølvglimmer-farven som kan blandes op. Den er fyldt med masse små sølvglimmer, og kan også lægges oven på en farve. Tv ses en selvstænsig blågrøn glimmerfarve som jeg bruger til træer og hav m.m. I den er der både guld og sølv glimmer i.

Dette er almindeligt glimmer i halogen. Den lægger jeg ovenpå lidt blankt lak. Utrolig flot og skinnende.

Her kan man så se halogen-glimmeret på englens vinger, så kan man bedre se hvordan det ser ud på et maleri.

Struktur-pasta i sand. Th er det blandet op i en farve, mens tv er det lagt ovenpå en farve. Jrg bruger det oftest til at lave fx mursten med.

Her ses en mur hvor jeg har blandet sandstrukturen i en cremehvid farve

Her er struktur med "glas" perler. Det er plexiglas. Det er bitte små (ca 1mm) glaspersler som ligger i noget gelé. Tv ses den blandet op i en farve og th ses den lagt ovenpå en farve. Jeg bruger den oftest til at lave hav med.

Her ses glasperle strukturen baldet i en hvid farve, og derefter er der lagt perlemorsfarve på. Er det ikke bare skønt?

Her ses glasperlestrukturen igen, men lagt ovenpå på en farve, når man kigger på maleriet, skinner havet som om at solen skinner på det.

Dette er struktur-gel. Det er næsten ligesom strukturpasta, men her kan man blande det op med en farve. Tv ses den blandet op i en farve, og th er den lagt ovenpå en farve. Den anden struktur pasta (ses ikke her) er en hvidlig farve, som interferer med farven.

Her ses struktur gelen blandet op med grønnne farver, som er lagt på lærredet, så det nærmest ser ud som om, at man kigger på jorden. Denne gel kan faktisk bruges til alt.

Her ses almindeligt strukturpasta, som er en slags gips, som formes på lærredet for at få struktur og former, som man derefter bl.a. kan male på. (foto af pastaen kommer senere)

Så er der kommet en masse nye lækre materialer samt farver! Der er en beskrivelse på de enkelte billeder.

Finder du noget du kunne tænke dig til dit maleri, kan du få det, du skal blot sige det til mig (dog ikke på existerende malerier)med mindre det kan lade sig gøre)

Det dejlige med diverse struktur-materialer er udover at få maleriet til at se mere realistisk ud, så kan børn meget godt lide at røre ved det. 

Da alle rumlerilles malerier er lakeret med vandbaseret/miljøvenligt lak, kan børn sagtens røre ved malerierne, og kommer der fedt-fingre på, kan man let aftørre maleriet med en letopvredet klud m lidt opvaskesæbe i.

Husk nu at rense/aftørre maleriet ind imellem, da lak kan blive gullig, hvis maleriet står i sollys.

Vil du vide mere om rumlerilles materialer, kan du læse om det på siden (længere nede, fra forsiden kan du klikke under "Materialer") Her kan du bl.a. læse om hvilke lærreder der bruges o.m.a.

Har du ydeligere spørgsmål så skriv en mail: mail@rumlerille.dk  
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE