samarbejdet

Her er skitsen af Dagplejen som kunden godkendte.

Og her er så resultatet af Dagplejen. På dette maleri har jeg modtaget fotos fra kunden!

"Malerier efter dit eget hoved" hedder logoét på rumlerille.dk! Grunde til dette er at jeg laver et maleri SAMMEN med DIG!

DU fortæller mig baggrunden,farverne,hvad det skal forstille,hvem skal være på,hvordan ser de ud,hvilke dyr vil du have med, er det dag eller nat osv osv.

Længere nede kan du se et lille exempel på hvordan kunden og jeg har samarbejdet ´på et maleri.

Når jeg skal male fx dit hus, skal jeg bruge fotos fra forskellige vinkler, men hvis det kun er personerne der fx skal være i en skov, vil jeg hellere bede om en skriftlig beskrivelse af personerne end fotos af personerne, da jeg "rammer" personerne bedst ved de skriftlige beskrivelser.

På et foto kan jeg ikke se hvem de egentlig er, og ofte er farver,højde mm forkerte i forhold til hvem de er i virkligheden. Men når du selv beskriver hvordan de ser ud og hvem de er, kan jeg bedre sætte mig ind i hvem de er, og få deres sande identitet frem!

Men hvis vi skal samarbejde om et maleri, skal jeg nok maile/fortælle dig alle detaljerne og så kan du sige:"JEG har været med til at lave dette maleri"! For det har du, for uden dine visioner og beskrivelser var det ikke muligt.

På galleri 2011 har jeg på de 3 første malerier samarbejder med kunderne, så du kan kigge lidt og få en ide over, hvad resulatat bliver!

Her på siden viser jeg skitsen jeg sendte til årets første kunde, og resultatet af  maleriet! (der kommer flere senere)

Jeg glæder mig til at lave et maleri samme med DIG!!!

Knus anne-kristine

For ydeligere spørgsmål, gå ind under kontakt,tak!
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE